Колективні трудові спори

#

Колективні трудові спори – така категорія спорів, де участь адвоката є бажаною.

Наше Адвокатське об’єднання надає такі юридичні послуги для вирішення питань в досудовому порядку:

  • супровід клієнта в процесі ведення переговорів з учасниками комісії з трудових спорів, профспілок та різних органів державної влади;
  • надання юридичних консультацій в письмовій або усній формі, які дають змогу врегулювати спірні правовідносини в досудовому порядку.

Допомога наших спеціалістів необхідна у випадках порушення прав роботодавця та співробітника, а також коли колективний спір не може вирішитись впродовж довгого часу. Також доволі часто між працівниками та керівником виникають непорозуміння у зв’язку із неправильним трактуванням вимог Трудового законодавства.

Подання колективної позовної заяви до суду здійснюється у випадках кількісного порушення прав працівників, тобто коли порушуються інтереси багатьох суб’єктів трудових правовідносин. Це може бути звільнення великої кількості працівників, невиплата або несвоєчасна виплата заробітної плати, грошових компенсацій, які передбачені трудовим договором.

Основними завданнями адвоката у вирішені таких спорів є:

  • збирання необхідних доказів;
  • побудова стратегії відновлення порушених прав;
  • аналіз судової практики;
  • оформлення необхідного пакету документів у випадку подання колективної позовної заяви.

Спеціалісти нашого Адвокатського об’єднання рекомендують вам звертатись по допомогу на початковому етапі виникнення проблеми, оскільки доволі часто вирішення питання може відбутись на стадії досудового врегулювання. Такий підхід дає змогу заощадити нерви, час та кошти. Однак якщо все ж таки вирішення питання потребує звернення до суду, ми готові вступити в справу на будь-якому етапі та представляти ваші інтереси.

Виникли питання?Залишіть свій номер і ми вам обов'язково зателефонуємо
Наша команда
Дякую!Ми зв’яжемось з Вами найближчим часом!
Дізнайтеся, що потрібно для перерахунку вашої військової пенсії
Отримайте точний розрахунок на скільки збільшиться ваша військова пенсія:
Отримайте точний розрахунок на скільки збільшиться ваша військова пенсія: